naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2015
4
MAR
 
Približuje se nam nova sezona


Zima počasi odhaja in tako se nam približuje nova sezona, sezona 2015. 
Nekaj sprememb se nam obeta še pred začetkom sezone, ki vam jih bom na kratko opisal v tej novici.

Lanskoletno člansko posamezno ligo bomo izpeljali tudi v tem letu vendar bo prišlo do sprememb v sami organizaciji. Celotna liga se bo organizirala v sodelovanju s sedanjo Kranjsko teniško ligo, ki se bo letos dvignila na še višji nivo in tako postala organizacija Gorenjski tenis v okviru katerega bomo tudi mi sodelovali. Način igranja bo popolnoma enak, spremembe bodo le v načinu vpisovanja rezultatov in načinu zaključnega turnirja, poleg tega pa bodo še nekatere "sive" točke pravil postale bolj jasne in poenotene za vse igralce Gorenjskega tenisa.

Prav tako se bo Gorenjsko ekipno tekmovanje odvijalo pod okriljem Gorenjski tenis. Veterani se že dolgoletni člani GKL-ja in letos bodo lahko v še bolj dovršeni in ažurni organizaciji, tako da ne bodo prikrajšani za še eno sezona zanimivih dvobojev.

Tako da nam ni potrebno skrbeti, saj bo v letu 2015 zopet zelo zanimivo in zopet zelo napeto na igriščih, in zelo prijetno ter družabno naravnano ob samih igriščih.

 

uredil : Marko
Datum objave : Sreda, 4 Marec 2015 10:27

Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona Približuje se nam nova sezona

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (121)
Leto 2011 (7)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini