naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2012
20
AVG
 
Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko


Pretekli vikend se je na igriščih TK Mojstrane odvijal že tradicionalni Mojstrana Open, teniški turnir za registrirane igralce. V zelo vročem in sončnem vikendu se je v Mojstrani odvijal pravi teniški spektakel katerega je na koncu, po več kot 3-urnem finalu dobil že stari znanec Stošič Marko.
 

Od 17.-19.8.2012 se je v Mojstrani odvijal že tradicionalni Mojstrana Open, teniški turnir za registrirane igralce tenisa. Pri kar 31 prijavljenih igralcih je vlogo favorita Stošič Marko tudi potrdil in se tako veselil zmage na Mojstrana Open-u.
V odličnem vremenu in zelo prijetnem vzdušju se je odvilo kar nekaj zelo zanimivih in izenačenih dvobojev. A ravno najbolj razburljiv pa je bil finale med starim znancem Stošič Markotom in Vertot Domnom. Prvi set je odlično začel Stošič Marko, ki je na hitro povedel in pri 5:2 se mu je že nasmihal prvi niz. A Domen se ni predal in tako, izkoristil nezbranost Stošiča in tako dobil prvi niz z rezultatom 7:5. Marko se je potem zopet zbral in drugi niz povedel z 5:2. A vse je kazalo da se zgodba ponavlja. Domen je zopet nadoknadil zaostanek in prišel celo do vodstva 6:5 a se je Marko končno, v zadnjem trenutku zbral in dobil podaljšano igro ter tako popeljal tekmo do tretjega, odločilnega niza. Oba sta v zadnjem nizu začela zelo odločno in težko bi bilo na kogar koli staviti. A Marko je, za razliko od prejšnjih dveh nizov, ohranil mirno kri in tako v tretjem nizu nadigral mladega Vertota in se tako z rezultatom 5:7, 7:6 in 7:5 po kar treh urah in pol napetega dvoboja veselil naslova prvaka.
Samo srečanje je bilo zelo zanimivo iz večih pogledov. Sam tenis je bil na zelo visokem nivoju in prava paša za občinstvo, po drugi strani pa je Marko Stošič poskrbel za kar nekaj »McEnroe« vložkov ki so že tako napet dvoboj še bolj popestrili in resnično je bil to eden boljših finalov do sedaj na igriščih TK Mojstrane. Tako da čestitke vsem tekmovalcem, še največje pa prvaku, Stošič Markotu.

uredil : Marko
Datum objave : Ponedeljek, 20 Avgust 2012 17:41

Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko Zmagovalec Mojstrana Open-a Stošič Marko

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (58)
Leto 2011 (4)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini