naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2012
20
AVG
 
Nov občinski prvak je Hladnik Mihec


V začetku avgusta se je na igriščih TK Mojstrane odvijal Občinski teniški turnir. V kar malce skromni zasedbi je zasluženo slavil Hladnik Mihec, ki se je tako okronal za Občinskega prvaka v letu 2012.

V letošnji izvedbi Občinskega teniškega prvenstva je zopet vse potekalo kot po maslu. V odličnem vremenu in zelo sproščenem vzdušju se so najboljši tenisači v naši občini pomerili za naslov občinskega prvaka. Na zasluženo tretje mesto se je prebil Štraus Domen, medtem ko sta se Hladnik Mihec in Novak Aleš pomerila za lovoriko. Po zelo tesnem in napet dvoboju so na koncu prevladovale izkušnje in tako je Hladnik Mihec zasluženo dvoboj obrnil v svojo prid in se okronal za občinskega prvaka.

Celotni turnir se je odvijal v zelo sproščen vzdušju in gledalci so si lahko ogledali zelo lepe teniške dvoboje. Zopet pa je bil na naši strani vreme, ki je bilo za tenis odlično in tako lahko ta turnir označimo za zelo uspešen in samo želimo si lahko, da bi bil naslednje leto prav takšno.

 

uredil : Marko
Datum objave : Ponedeljek, 20 Avgust 2012 17:41

Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec Nov občinski prvak je Hladnik Mihec

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (48)
Leto 2011 (0)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini