naroči si RSS novice RSS novice Teniški klub Mojstrana

 
2012
8
SEP
 
Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem.


Članski turnir včeraj odlično izpeljan.
16 sodelujočih na teniškem turnirju in še nekaj dodatnih ljubiteljev tenisa prisotnih na pikniku je pričaralo odličen ambient.
Končne zmage se je veselil Hladnik Mihec, ki je s tem prevzel tudi prvo mesto v tekmovanju Notranja liga. Na drugem mestu se je znašel Rabič Brane, ki je prav tako na drugem mestu v skupni razvrstitvi v Notranji ligi, na 3. oz. na 4. mestu pa sta pristala Svetičič Vojko in Gračnar Aleš.
Čestitke organizatorju in vem sodelujočim za odlično izpeljan turnir s piknikom.

uredil : Marko
Datum objave : Sobota, 8 September 2012 19:32

Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem. Odlično izpeljan jesenski piknik s končnim zmagovalcem Hladnik Mihcem.

◄ nazaj Celoten arhiv ►

RSS novice Teniški klub Mojstrana

Skupine novic :

Splošno (48)
Leto 2011 (0)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini